Od čtvrtka 25. do neděle 28. srpna mohou na karlovarské parahokejisty narazit fanoušci v Chomutově. I přes ohrožení konání soustředění nastěhováním basketbalové reprezentace do Rocknet arény ve stejném termínu nakonec plánovaný vrchol přípravy proběhne.

Znovu po roce si Sharks užijí zázemí chomutovské arény. Tréninkový dril bude zahrnovat dvoufázové dávky na ledě, prokládané přípravou na suchu a regenerací. "S blížícím se začátkem nového ročníku ligy potřebujeme využít co nejhojnější účasti, probudit hráče z letního spánku a připravit jejich tělesné schránky na zápasové zatížení," řekl hlavní trenér Miroslav Hrbek. Změna zažitého prostředí a společně strávený čas navíc pozitivně působí na týmovou atmosféru. Plně bezbariérové prostředí Rocknet arény k tomu poskytuje parahokejistům ideální podmínky.

Klub tímto zároveň děkuje provozovateli, Městu Chomutov, za veškeré úsilí, které umožnilo dlouho plánované soustředění uskutečnit i poté, co významnou část sportovního areálu obsadil český basketbalový tým.