Vítězem prvního ročníku mezinárodního karlovarského turnaje v para hokeji se stali Olomoučtí Kohouti, kteří v napínavém finálovém boji porazili Drážďany. Domácí tým Žraloků se svými mladými hosty z Prahy a Pardubic nakonec získal bronz, když podruhé na turnaji zdolal začínající družinu Flamingos Ostrava. Nejmladší účastník na ledě, dvanáctiletý Ondřej Černý, poprvé skóroval a z utkání o třetí místo odešel s bilancí 1+3!

Den 3, neděle 19. 12. 2021

O 3. místo: Karlovy Vary – Ostrava 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Branky: 13. Kovářík (Haas, Černý), 25. Michalčín (Černý), 27. Kapko, 33. Černý (Veselý), 44. Kovářík (Černý).

Ostravský tým, nejméně zkušený účastník karlovarského turnaje, který po prvním dni navíc přišel vinou zranění o svou posilu brankáře Petra Bočka, vzdoroval celou první třetinu. Až v jejím závěru se prosadil Kovářík. Mladá krev v dresech Sharks dostávala hodně prostoru, gólově se prosadili oba nejmladší hráči Lukáš Kapko i Ondřej Černý, pro kterého byla jeho trefa vůbec první v para hokeji. I Flamingos si vypracovali několik příležitostí, jejich nevyužití určitě bude pro tým motivací do budoucna. Na krk si tak pověsili bronzové medaile Žraloci.

Olomouc – Drážďany 5:2 (2:1, 0:0, 3:1)
Branky: 10. Radim Mikuš (Jedlička), 11. Večerek (Klíma), 43. Jedlička (Radim Mikuš), 45. Radim Mikuš, 45. Klíma – 2. Hering (Rennhack), 44. Zikmund (Pilz, Rennhack).

Finále nabídlo bitvu na ostří nože. Německý reprezentant Hering sice brzy otevřel skóre, ale Hanáci ještě do přestávky otočili. Do zápasu už se po tvrdém střetu s Pilzem nevrátil Radek Mikuš. Druhé dějství se obešlo bez gólu a když Jedlička rychle zamířil do prázdné drážďanské branky, ke které hosté sáhli už ve 43. minutě, zdálo se být o vítězi rozhodnuto. Zikmund však pokračující hru bez gólmana vzápětí využil a vyrobil drama. To ukončil v poslední minutě další střelou do opuštěné branky Radim Mikuš a razítko na olomoucký pohárový triumf přidal Klíma.