Parahokej prochází v posledních letech bouřlivým vývojem a velmoci jako Spojené státy nebo Kanada dominují světovému dění. Česká republika ale nelení, důkazem budiž historicky první medaile z mistrovství světa letos na jaře. Náš parahokej však nemůže usnout na vavřínech, proto probíhá kontinuální nábor nových talentů. Putovní rozvojový kemp zavítá ve dnech 26. - 29. října do Karlových Varů a to je šance pro handicapované sportovce z Karlovarského kraje, ale i z okolních regionů. Přihlaš se a přijď zkusit atraktivní paralympijský sport! Třeba právě ty si jednou pověsíš na krk světovou medaili nebo zvedneš pohár pro vítěze české ligy!

Rozvojový kemp už navštívil místa jako Ostrava, Třinec, Kladno nebo Liberec. Na řadě je teď KV aréna, kde můžeš zažít svoje první seznámení s parahokejem a spoustu zábavy k tomu. Hned na úvodní trénink dorazí hráči A-týmu HC Energie! Odměnou za své snažení na ledě pak můžeš sledovat jejich zápas proti Vítkovicím. Určitě tě ale bude zajímat ostrý zápas v parahokeji mezi karlovarskými Sharks a Spartou, kde můžeš omrknout, co na sáňkách dokážou ti nejlepší hráči v Česku.

K účasti na kempu není zapotřebí nic, kromě odhodlání a dobré nálady. Veškeré vybavení zapůjčíme a pro přespolní je zajištěno ubytování. Tréninky povedou zkušení trenéři národního týmu. A důležitá informace: parahokej je pro všechny, takže jsou vítáni jak kluci, tak holky!


Program rozvojového kempu

Čtvrtek 26. října: trénink s účastí hráčů HC Energie 16:00 - 17:30

Pátek 27. října: trénink 10:00 - 11:00 a 15:00 - 16:30, poté návštěva extraligy HC Energie - Vítkovice

Sobota 28. října: trénink 9:45 - 10:45, 14:15 - 15:45, poté návštěva paraligy SKV Sharks - Sparta

Neděle 29. října: trénink 9:00 - 10:15


Zájemce prosíme o přihlášení na talent@parahockey.cz . Těšíme se na vás!