8. a 9. ledna se Žraloci představí naposledy v této sezóně na domácím ledě. Základní část uzavřou proti Olomouci a Pardubicím. A jde o hodně – vzhledem k jinému modelu paralympijské sezóny se místo play-off odehraje kratší superfinále. O zlato si tak zahrají první a druhý celek základní části a to na stadionu ve Zlíně.

Foto: Daniel Seifert.

Karlovarský tým se stíhací jízdou vyšvihl až na druhou příčku. Díky úspěšné dohrávce se Spartou ho z ní sesadil Havířov, ten však už čeká pouze jedno utkání proti vedoucímu Zlínu. Sharks sehrají utkání dvě a v případě alespoň čtyřbodového zisku si superfinále zajistí. Pokud by ale nezískali ani bod, do první dvojky by se nedostali.

V sobotu přijede na západ Čech předposlední Olomouc. Houževnatý tým, který ladil během podzimu formu několika úspěšnými turnaji, prohrál první vzájemný zápas se Žraloky 1:3. Nedělní tečku za základní částí udělá měření sil s Pardubicemi, které před víkendem mají teoretickou šanci dostat se ještě na druhé místo. Na východě Čech vyhráli Žraloci 3:2 po samostatných nájezdech.

Zápasy sledujte on-line nebo přímo na stadionu v Ostrově. Pro vstup platí známé podmínky: platný covidový certifikát nebo potvrzení o prodělání nemoci covid-19.