Žraloci si zastříleli proti Spartě a po výhře 8:1 si připsali první tři body do ligové tabulky. Ačkoliv herně nabídlo utkání poměrně vyrovnanou podívanou, karlovarští para hokejisté zvítězili díky efektivnější koncovce. První dvě branky v ligové kariéře si připsal Radek Zelinka.

SKV Sharks Karlovy Vary – HC Sparta Praha sledge hokej 8:1 (4:0, 2:0, 2:1)

Branky: 5. Geier (Rennhack, Wágner), 7. Zelinka (Geier), 8. Rennhack, 11. Rennhack (Geier), 25. Zelinka (Karafiát), 27. Geier (Wágner), 39. Rennhack, 42. Geier (Sedláček, Rennhack) – 35. Novotný. Vyloučení: 2:3. Využití: 2:1. Rozhodčí: Helecz – B. Vondráček, R. Vondráček. Diváci: 92.

Karlovy Vary: Mach – Zelinka, Haas, Nejedlý, Wágner – Rennhack, Kovářík, Geier, Sedláček, Karafiát.

Praha: Matoušík – Zapletal, Raul – Ohar, J. Krupička, Novotný, Folík, Jirsa, Kapko, Pšenčík.

Po slavnostním buly primátorky Karlových Varů Andrey Pfeffer Ferklové vstoupila do zápasu aktivněji Sparta, ale první se radovali Žraloci, když Geier otevřel z levého kruhu skóre. Nový pražský gólman Matoušík pak prožil křest ohněm, když v průběhu dalších šesti minut inkasoval ještě třikrát – první ligovou branku v kariéře zaznamenal Zelinka a dvakrát ho následoval Rennhack. I když i hosté měli své šance, chytající Mach udržel stav 4:0 po první třetině a výrazně nasměroval domácí k výhře.

Druhá třetina se Žralokům vyvedla herně nejméně, přesto ji vyhráli 2:0. Sparta byla po většinu času útočnější, nedokázala se však prosadit střelecky. Naopak Zelinka a Geier ze svých brejků uspěli a upravili skóre k radosti většiny diváků v KV aréně už na 6:0. Za hosty byl nejblíže Novotný, který napálil jen horní tyč.

Střelecky aktivní Novotný se dočkal v poslední části, kdy Machovi proklouzl za čáru nepříliš nebezpečný přízemní pokus. Sparta tak zaznamenala čestný úspěch, do konce už jen navýšili na konečných 8:1 Rennhack, střílející z kruhu přes clonícího hráče, a Geier, který doklepl Sedláčkův brejk.