Opět po roce se Sharks představí ve velké hale KV arény. V neděli 3. října budou bojovat o první body v sezóně proti pražské Spartě. Soupeř je ve stejné pozici jako karlovarský tým, v úvodním dvoukole nestačil vždy dvoubrankovým rozdílem na mezinárodní sestavy Zlína a Havířova.

Na pražské soupisce figuruje zkušenost, pět členů reprezentace dokazuje, že se KV aréna může těšit na kvalitní podívanou. Zároveň roste Spartě nová generace, v září odchytal první dva zápasy v para hokejové kariéře někdejší házenkář, dvacetiletý Tomáš Matoušík. Zaskočil za absentující stálici a jedničku národního týmu Michala Vápenku. Dalšími neokoukanými tvářemi jsou Tomáš Jirsa nebo Lukáš Kapko. V útoku už prokazuje kvalitu nejmladší účastník červnového mistrovství světa, sedmnáctiletý Alex Ohar.

Oharův vrstevník, o rok mladší Žralok Filip Veselý, se zotavuje z operace a bude tentokrát na ledě chybět. Zbytek kádru bude připraven poprat se pod světly KV arény o body do tabulky a udržení kontaktu se soupeři. Utkání má úvodní buly ve 13:15, online reportáž je možné sledovat na onlajny.com.

Podmínky pro vstup do KV arény
U vstupu do KV arény se prosím prokažte pracovníkovi ostrahy dokladem o ukončeném očkování proti covidu-19, platným negativním testem (PCR test platí 7 dní, antigenní test 3 dny) nebo potvrzením o prodělání nemoci covid-19. Ve vnitřních prostorách arény pak platí povinnost zakrytí dýchacích cest respirátorem FFP 2 nebo nanorouškou. Děkujeme za dodržování těchto opatření.