20. září 2020 odehráli karlovarští para hokejisté poslední soutěžní zápas před koronastopkou. Čekání je u konce, nový ročník České para hokejové ligy vypukne 11. září 2021. Žraloci přivítají v Ostrově Havířov, o den později pak přijede na západ Čech Zlín.

Sobota 11. září 2021, 16:00, SKV Sharks Karlovy Vary – Para hokej Havířov

Začneme hned velkou premiérou. Dvacetiletý Patrik Sedláček nastoupí za Karlovy Vary ke svému prvnímu utkání v para hokejové lize. Dřívější hokejista Domažlic se začal paralympijské verzi věnovat teprve v lednu letošního roku a během zákazu klubových činností se mohl připravovat s národním týmem. Po křestu ohněm na červnovém mistrovství světa v Ostravě si do statistik zapíše i první ligové utkání.

V omlazeném kádru Sharks nebude chybět benjamínek, šestnáctiletý Filip Veselý, nebo držitel Zlaté hokejky Radek Zelinka. Naopak už jen za mantinelem si bude plnit nové povinnosti veterán Miroslav Hrbek, který pověsil dres na hřebík a převzal trenérskou funkci.

Sestava soupeře z Havířova je dopředu vždy velkou neznámou. Klub rád využívá kvalitu z ciziny, zejména z Ruska a Itálie, ale překážkou můžou být koronavirová pravidla pro cestování do Česka. Před rokem Žraloci zdolali Havířov bez zahraničních posil hladce 5:0.

Neděle 12. září 2021, 10:15, SKV Sharks Karlovy Vary – SHK Lapp Zlín

Druhý soupeř a druhý vyznavač služeb zahraničních hráčů – se Zlínem přicestuje polovina slovenské reprezentace. Žraloky nečeká nic lehkého, ale do souboje můžou jít s vědomím tří výher nad československým Zlínem v řadě. Naposledy se radovali Karlovaráci po výsledku 2:0, jenže skvělý vstup do loňské sezóny následně vyzněl do prázdna kvůli covidu.

Dodržujte platná opatření proti koronaviru

Prosíme příchozí diváky, aby na stadionu v Ostrově dodržovali aktuální opatření proti šíření koronaviru. Znamená to přijít s potvrzením o očkování nebo s platným negativním testem (PCR test platí 7 dní, antigenní test 72 hodin). Prokázat se můžete také maximálně 180 dnů starým potvrzením o prodělání covidu. Uvnitř stadionu platí povinnost zakrytí nosu a úst respirátorem či nanorouškou.

Soupiska SKV Sharks pro sezónu 2021/2022

Brankáři: Petr Korec, Bohumír Mach.

Obránci: Jiří Berger, Jakub Haas, Luboš Nejedlý, Karel Wágner, Radek Zelinka.

Útočníci: Jiří Forgo, Michal Geier, Josef Jeřábek, Lukáš Karafiát, Václav Kovářík, Lukáš Michalčín, Frank Rennhack, Patrik Sedláček, Marek Schneider, Filip Veselý.

Trenéři: Miroslav Hrbek, Miroslav Naď.