Nový ročník České para hokejové ligy nemohl pro Žraloky začít lépe. Na ledě KV arény si v prvním kole poradili 5:0 s Havířovem, který přijel bez tradičních zahraničních posil, aby i ve druhém kole udrželi výsledkem 2:0 čistý štít, tentokrát proti plně vyzbrojené česko-slovenské armádě ze Zlína. Své první a hned vítězné zápasy si v dresu Sharks nováček Radek Zelinka.

Havířov přijel kvůli virovým restrikcím bez cizích hráčů a na ledě to bylo znát. Ačkoliv hosté nic nevzdali a bojovali o každý puk, v polovině utkání po dvou trefách Franka Rennhacka a jedné Michala Geiera bylo o vítězi prakticky jasno. Do konce ještě Rennhack zkompletoval svůj hattrick a vstřelený gól si připsal i Jiří Forgo. Vítěznou para hokejovou premiéru si před svými fanoušky prožil Radek Zelinka, který se dokonce octil v zápise o utkání jako nahrávač, ale po opravě údajů si na svůj první kanadský bod bude muset ještě počkat. Vychytanou nulu si připsal Petr Korec.

Jiná písnička se hrála v KV aréně o den později kdy dorazil v plné síle Zlín, který maximálnímu povolenému počtu slovenských hráčů zaplatil testy na koronavirus a ti se tak mohli vydat na trip napříč Českem. Po nedohrání ročníku 19/20 stále ještě úřadující mistři 18/19 nastoupili s čistě ofenzivní taktikou a záměrem rychle rozhodnout. Plány však narazily na poctivou karlovarskou obranu a neprůstřelného Bohumíra Macha v brance. Dvě minuty před první přestávkou ujel všem útočícím Zlíňákům Michal Geier a ranou kapitána poslal Sharks do vedení. Podobný scénář se opakoval i ve druhé třetině, jen tentokrát Geier využil svůj brejk necelých pět minut před sirénou. Zlínský elán postupně uvadal, a tak mohli Žraloci na konci slavit druhé čisté vítězství ve dvou dnech.