Pamatujete si na rok staré semifinále se Spartou, které se jako první parahokejový zápas v historii obarvilo do oranžova a částkou téměř 4000 korun podpořilo léčbu dětí s poruchami krvetvorby? Pojďte to zažít znovu! Jiný soupeř, ale opět O kapku lepší (para)hokej bude k vidění už tuto sobotu. KV aréna hostí od 17:15 druhé semifinále Sharks proti Olomouci a vy můžete umocnit sportovní zážitek zakoupením oranžové stužky symbolizující podporu a naději malým bojovníkům mimo hokejové mantinely. V případě, že by hosté vyrovnali sérii, rozhodne třetí utkání na ledě KV arény hned v neděli od 11:15.

První semifinálový duel na ledě Uničova zvládli Žraloci v poměru 5:1, když rozhodla tříbranková druhá třetina. Pod výhru se výrazně podepsal Filip Veselý, který byl u všech gólů svého týmu (2+3). Že se hrálo o hodně, dokázala i potyčka u karlovarské branky ve třetí třetině, kdy domácí skórovali, jenže krátce předtím rozhodčí přerušil hru. Uvidíme podobné emoce i na ledě KV arény? Přijďte se přesvědčit!

Na začátku února mohli fanoušci na extraligových a prvoligových zápasech zaznamenat probíhající pátý ročník charitativní akce O kapku lepší hokej. Po loňské úspěšné parahokejové premiéře se opět připojuje i Sportovní klub vozíčkářů Sharks společně se soupeři z Olomouce. Při sobotním semifinále můžete do modré kasičky přispět na výzkum a léčbu dětí s poruchami krvetvorby. Lze také poslat DMS nebo použít QR kód. Veškerý výtěžek obdrží pořádající fond Kapka naděje. Děkujeme za každý Váš příspěvek!